hellas.αρχική news.νέα thebest.καλύτεροι market.
offers.προσφορές service.υποστήριξη education.εκπαίδευση blog.γνώμες

Το νέο εγχείρημα του Φάνη – Από την μικρή λιανική στην ανακύκλωση των smartphones

 

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ForcElectro-καινοτομία.jpg

Ο Φάνης μεγάλωσε! Δεν είναι πια ο πιτσιρικάς που ένα ωραίο πρωί διάλεξε να στήσει μια startup από το να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και να πάρει στα χέρια του το πτυχίο.

Ο Φάνης – ο Φάνης Κουτουβέλης- είναι πια ένας 30 + επιχειρηματίας, περισσότερο ώριμος και κατασταλαγμένος από ποτέ. Το «παιδάκι» του, το i-kiosk, μια πλατφόρμα που στήριζε ψηφιακές λύσεις για την μικρή λιανική, δηλαδή την αγορά των μικρών καταστημάτων, των mini market και των περιπτέρων, έχει πάρει για τα καλά το δρόμο του. Είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση που έχει μάθει από τα λάθη και τις αστοχίες της και βαδίζει με περισσότερη αυτοπεποίθηση τον δρόμο της κερδοφορίας.

Συνέχεια στο άρθρο... sofokleous10.gr


Σχόλια

  1. trekz titanium headphones | Titanium Art
    Shop Titianium Art by ford edge titanium 2019 TITanium Art on Titanium titanium legs Art. Get titanium pots and pans inspired with your art and titanium 4000 designs, and share your own titanium necklace ideas with others.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Manufacturers started working to goose up the games; Hemberger says Snow’s Dragon Bonus facet guess was a literal game-changer. Place your wager on both Player, Banker, and/or any variety thecasinosource.com of available bonuses. Cards will be delivered to the Player and Banker sides, values are added together, and the facet closest to 9 wins.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου